Camera’s

Camerabeveiliging wordt bij bedrijven én particulieren steeds noodzakelijker. Mits goed geplaatst, bekabeld en met de juiste camera’s, zorgen deze systemen voor meer veiligheid en minder problemen.

Inbraakbeveiliging

Het gebruik van moderne beveiligingstechnieken als bewegingsmelders, alarminstallaties en videobewaking kan de bedrijf- en huisbeveiliging duidelijk verbeteren en effectief beschermen tegen inbraak. De verschillende beveiligingsmogelijkheden kunnen worden gecombineerd, zoals de bewaking van ramen en deuren op openen en inbraak, een bewegingsmelder en een met het internet verbonden videocamera.

U kunt kiezen voor camera’s die het bestaande computernetwerk gebruiken. Dan hoeft er geen nieuwe infrastructuur aangelegd te worden, wat u aanzienlijk scheelt in de kosten. Het is raadzaam om de camerabeelden vast te leggen zodat niet alleen u, maar ook de verzekeraar of politie de opnames terug kan zien. U kunt de beelden op afstand bekijken via een computer of uw telefoon. Camerasystemen zijn een belangrijk onderdeel geworden bij toegangscontrole en inbraakbeveiliging. Desgewenst brengen we uw camerasysteem onder in een complete ‘beveiligingsketen’ met aandacht voor vervolgacties.

Wij adviseren u graag en vrijblijvend over de beste camerabeveiliging voor uw eisen en die aansluit op uw wensen!