Utiliteit

Voor kantoren en bedrijfspanden

Van Zutphen Elektro kan ieder kantoor of bedrijfspand volledig bekabelen, maar ook van een moderne en flexibele netwerkinfrastructuur voorzien, zodat u overal waar u dat wilt een telefoon of computer kunt aansluiten. Uiteraard kunnen we ook de installatie van een telefooncentrale voor u verzorgen en uw conferentieruimte inrichten. Zo kunt u met één druk op de knop een scherm kunt laten zakken, de lichten dimmen en uw presentatie kunt starten.

Veiligheid en duurzaamheid

Net als in woningen zijn er voor kantoor en bedrijfspanden al vele domotica toepassingen. Van ontruimingsinstallaties, brandmelders, airco-installaties tot het alarm om uw pand tegen ongewenst bezoek te beschermen. Hierbij kan eenvoudig worden geregeld dat bij een melding bijvoorbeeld automatisch de verlichting wordt geactiveerd. Met behulp van een Domotica systeem kunt u ook zien waar nog lichten branden of de airco aanstaat, van afstand uw verlichting of verwarming regelen of programmeren en de rolluiken openen of sluiten.

Van Zutphen Elektro biedt u in ieder geval onbegrensde mogelijkheden die geheel naar uw eigen wensen en behoeften kunnen worden ingevuld.

Heische Hoeve

Van der Linden Veghel

KDV Het Snuitje

Brandweerkazerne te Heeswijk Dinther

Dierenartsenpraktijk Aadal

Kringloop Apotheek

Van Lieshout Specicon