Woningbouw

Nieuwbouw, verbouw of renovatie

Naast het reguliere elektrowerk worden er steeds vaker aanvullende eisen aan de elektra in een modern woning gesteld. Denk aan een volledige infrastructuur voor computer(s), telefonie en televisie. Draadloos of op de juiste wijze met bekabeling. Maar daarnaast zijn er ook vele domotica toepassingen om een woning te creëren die helemaal voldoet aan alle wensen op het gebied van veiligheid, zorg, comfort en luxe.

Met één druk op de knop

Met een goede basisinfrastructuur kunt u onder andere audio en video, computer en telefonie, verlichting, verwarming, beveiliging, camera’s, deuren en poorten, rolluiken, tuinberegening en technische (brand)alarmen eenvoudig bedienen en programmeren. Eventueel op afstand, zodat de lichten en de verwarming al aan zijn als u thuiskomt. U bepaalt zelf wat u in het systeem wilt opnemen, geheel volgens uw wensen en uw budget. Omdat het een flexibel systeem is, zijn uitbreidingen of aanpassingen later eenvoudig mogelijk.

Levensloopbestendig wonen

Van Zutphen Elektro maakt uw woning levensloopbestendig. Dat kan in nieuwbouw, maar ook in bestaande huizen. Wij passen uw technische installatie aan uw persoonlijke levensomstandigheden, wensen en behoeften. Ook als deze in de loop van de tijd veranderen.