Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een rendabele en duurzame investering. Van Zutphen Elektro werkt met de benodigde certificeringen waardoor u verzekerd bent van de juiste kwaliteit van zonnepanelen, installatiemateriaal en montage van de zonnepanelen. Het installeren en plaatsen van de zonnepanelen is meestal binnen 1 dag klaar. Uw meterkast wordt indien nodig meteen aangepast.

Bernhezer Energiecoöperatie

Van Zutphen Elektro werkt nauw samen met de Bernhezer Energiecoöperatie (BECO). De coöperatie is opgericht voor en door Bernhezer inwoners en heeft voor plaatsing van de zonnepanelen gekozen voor lokale elektro-ondernemers.

A-kwaliteit

De coöperatie biedt A-kwaliteit zonnepanelen-paketten aan die voldoen aan alle gestelde kwaliteitsnormen en certificaten. Het BECO pakket is te bestellen inclusief bevestigingsmaterialen, bekabeling, omvormer én montage door Van Zutphen Elektro. De pakketprijs is marktconform en vast, dus geen onverwachte meerkosten. Samen met BECO willen we u graag ontzorgen. Meer vragen over BECO? Mail naar zonnepanelen@bernhezerenergie.nl.

Buurkracht en Loosbroek in Ons Huis Verdient Het

Indaksysteem met inbouwhaken

  

Platdaksysteem

Opdaksysteem met dakhaken